e-IZR

“… de afstands-sessies blijken ongelofelijk krachtig te werken …”

Jeanette V. Groningen

“… Persoonlijk heb ik de nieuwe vorm (via videobellen) heel prettig ervaren, omdat ik in en om mij heen door wellicht thuis te zijn meer veiligheid ervoer …”

Jennie

“… tijdens het videobellen ben je alert op het proces van de persoon die een eigen proces uitwerkt. Ik zie je zó intens luisteren, voelen en genieten van het proces dat wordt ingezet!!... ”

Geesje

IZR via een online verbinding: e-IZR

Al langere tijd hebben we ervaring met het begeleiden van mensen op afstand. Wanneer mensen onmogelijk naar de praktijk kunnen komen, werken mijn collega’s en ik soms met behulp van videobellen. Door de huidige situatie die is ontstaan door de coronapandemie ben ik de verrassende kracht van e-IZR gaan ontdekken en waarderen. Ik ben onder de indruk van deze manier van werken en de mooie resultaten die behaald worden. Hier lees je meer ervaringen van cliënten.

Hoe gaat e-IZR in zijn werk?

Een e-IZR-proces verloopt in principe net zoals een Interactief Zelf-Resonantieproces dat je tijdens een individuele begeleiding bij mij en mijn collega’s in de praktijk doorloopt: Je formuleert een verlangen of onderzoeksvraag, je schrijft die vraag op en we verkennen middels resonantieprocessen de diepere betekenis van die vraag. Daarvoor gebruik je de woorden uit je verlangen/vraag en onderzoeken welke specifieke betekenis die woorden voor je hebben. Oftewel wat zeg je eigenlijk, als je dit verlangen hebt? Het proces maakt zichtbaar waarom je je verlangen nog niet hebt kunnen realiseren, wat de hindernissen zijn, wat je ongebruikte mogelijkheden zijn en in welke richting je verder kunt bewegen.

Wat heb ik nodig voor het e-IZR-proces?

Je hebt nodig:

  • een goede internetverbinding;
  • een smartphone of tablet met camera, of een laptop met camera;
  • een rustige ruimte waarin je gedurende je afspraak niet wordt gestoord;
  • een beetje vrije ruimte op je tafel / werkblad;
  • een vrije ruimte (een stukje lege vloer) in de kamer waarin je werkt;
  • post-its (losse kleine notitieblaadjes);
  • pen of stift;
  • voorwerpen of losse A 4 vellen die je in de ruimte kunt plaatsen of op de vloer kunt leggen (denk aan kussens, blokken, stenen etc.).
  • zakdoek / tissue en glas water.

Hoe komt de online-afspraak tot stand?

Als je afspraak staat ingepland ontvang je kort van tevoren per e-mail bericht van jouw begeleider over hoe jullie video-bel-verbinding tot stand komt.

Hoe kan ik me voorbereiden op mijn afspraak?

Als je nog geen ervaring hebt met onze werkwijze dan kun je het beste beginnen het artikel te lezen over Interactief Zelf-Resonantieproces dat je hier op de website vindt.

Formuleer vervolgens je eigen verlangen, vraag of onderzoeksvraag waarmee je wilt werken tijdens de sessie. Bijvoorbeeld: ik wil gezond zijn. Of: ik wil rust. Of: hoe krijg ik een betere relatie met mijn kind? Kort en bondig werkt vaak goed. Schrijf jouw formulering voor jezelf op en neem die mee naar de sessie.

Als dit jouw eerste afspraak met mij is en wij elkaar nog niet kennen, vraag ik je enkele dagen van tevoren het intakeformulier in te vullen en naar welkom@hetwarezelfinzicht.nl te sturen.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kunt mailen naar welkom@hetwarezelfincht.nl of bellen/ whattsappen naar 06 – 44 92 98 94. Hier vind je meer informatie over mij.

Hoe lang duurt een afspraak?

De tijdsindicatie van een e-IZR-proces is een uur tot anderhalf uur.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt voor een e-IZR-sessie € 79,00

Kan ik mijn reservering annuleren?

Je kunt je afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Je annuleert je afspraak via een email aan welkom@hetwarezelfinzicht.nl. Wanneer je binnen 24 uur voor aanvang van de e-IZR-sessie annuleert, of je afspraak vergeet of vergeet te annuleren, dan worden de sessiekosten alsnog in rekening gebracht.

zonlicht op het water