Wat anderen over mij zeggen

Nanneke is erg fijngevoelig, aanwezig en afgestemd in contact. In haar aanwezigheid en deskundige begeleiding nodigt ze uit tot openen en moedigt ze aan om een laag dieper te voelen. Daarvoor biedt zij met haar oprechtheid en haar rustgevende houding een veilige bedding.

Elisabeth de Bruijn


I have had the opportunity to both receive Nanneke’s support as a client and to observe her working with other individuals. As a client, I felt her full and gentle presence coupled with unconditional acceptance for whatever came up for me. In this safe space, I was able to meet a very dear and vulnerable part of myself with greater understanding and compassion.

As both a client and observer, I appreciate the unhurried space Nanneke holds for the client’s insights and feelings to arise in their own time. She uses silence, eye contact, simple non-invasive questions and gentle acknowledgements in a way that shows deep commitment to the client’s process and respect of their autonomy and innate wisdom.

I look forward to having future sessions with Nanneke and wholeheartedly recommend her to anyone who would like to explore troubling issues or live life with more joy and vitality.

– Katrina Mikiah


In mijn persoonlijk ontwikkelingsproces heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende soorten therapie en familieopstellingen. Ik ervaar tot nu toe dat IZR voor mij de belangrijkste schakel is in mijn persoonlijk ontwikkelingsproces omdat er integratie plaatsvindt van hele jonge afgesplitste delen (pre- en perinataal trauma). Ik ervaar IZR als een ongelofelijk krachtige, precieze en intelligente manier om weer in contact gekomen met deze afgesplitste, wezenlijke delen van mezelf. Zo hervond ik meer aarding, stevigheid, eigenheid en zelfvertrouwen door de sessies met Nanneke. Ook de afstands-sessies blijken ongelofelijk krachtig te werken.
Ik vind Nanneke zeer deskundig, toegewijd, sensitief en liefdevol. Voor haar is niets vreemd en ze heeft een groot vertrouwen en respect voor de weg van haar cliënt. Ik voelde me onmiddellijk vertrouwd bij haar. Ik kan haar van harte aanbevelen voor alle mogelijke vraagstukken.

Jeanette V. Groningen


Al vanaf minuut één voelde ik een klik met je. We ‘verstaan’ elkaar als het gaat over persoonlijke processen. Ik voel me ontzettend veilig bij je. Je voelt de mensen aan, ziet wat ze nodig hebben en zegt/uit dit op een heel subtiele en overwogen manier vanuit je hart.

Als begeleidster ben ik altijd erg blij met jou. Je geeft me de ruimte voor mijn eigen proces, stelt me vragen waardoor ik zelf weer een vervolgstap kan zetten in mijn eigen proces. Je rust en liefde die je uitstraalt, zorgen ook hier voor enorme veiligheid.

Ook tijdens het videobellen ben je alert op het proces van de persoon die een eigen proces uitwerkt. Ik zie je zó intens luisteren, voelen en genieten van het proces dat wordt ingezet!! Ik zie je puurheid en diepe wens voor verandering voor de cliënt.

De (e-)IZR-methode brengt mij persoonlijk iedere keer weer een nieuw vervolg in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo intens diep wordt het verlangen gevoeld waar ik naar toe wil en krijg ik meer inzicht in mijn proces en mijn gemis in mijn leven. Door deze methode kom ik het diepst bij mijn eigen pijn en mijn wensen voor verandering in mijn leven. Door dit zo diep te voelen, kan ik verdere groei inzetten.

Geesje


– Het was heel fijn te weten dat jij er was. Dus het weten dat jij er bent, deed mij heel goed. Je begeleiding heb ik ervaren als goed, de rust die er was ervoer ik als superfijn. Op het moment dat je ‘nodig’ was, was je er.

– Juist door jouw manier van werken, kon ik ‘niet gestoort worden’ en kwam ik juist daar waar ik kwam. In gesprek met de resonanten –> dus met mezelf ;-). 

-Confronterend om te zien dat alle 3 de delen zoo héél dichtbij zijn = wel overzichtelijker voor mij merkte ik vanmorgen. Het leek nl alsof ze voor mij stonden, zo kon ik beter interpreteren met dat wat ik zag, terwijl ’t zover weg was …

Persoonlijk heb ik de nieuwe vorm (via videobellen) heel prettig ervaren, omdat ik in en om mij heen door wellicht thuis te zijn meer veiligheid ervoer …

Ik ben onder de indruk van het resultaat. 

Hartelijk dank daarvoor!

Liefs jennie


Als ik Nanneke typeer als begeleider in 3 woorden, zijn dat zorgvuldig, zuiver en betrokken. Ze weet een sfeer van rust en veiligheid te creëren, waardoor het prettig is om aan mezelf te werken. De methode (e-)IZR en haar begeleiding daarin hebben eraan bijgedragen dat ik meer contact en compassie ervaar met de delen in mezelf, met mezelf. En daardoor meer autonomie en verbinding in relatie tot de ander.

Erik